הרצאות אופיר פוגל :
לקישור להרצאה לחץ/י כאן
" תזונה מבריאה ומשביעה – כיצד מיישמים ונהנים "
חלק ראשון: היכרות מעמיקה עם קבוצות המזון השונות. היתרונות של כל המזונות החשובים, וממה חלק מהאנשים צריכים להיזהר. כיצד לשלב בתפריט יותר מ "הטובים ", וכיצד להכין את המזונות בצורה קלה וטעימה יותר. יוצגו באופן מסודר: ירקות, פירות, קטניות, אגוזים, דגים, ביצים, אצות, פטריות, משקאות, עופות ובשר.
חלק שני: לפחות 10 רעיונות בריאים במיוחד לכל אחת מארוחות היום: בוקר, ביניים, צהרים, אחר הצהרים, ערב וקינוחים.
סולניים – זה טוב או רע ? גלוטן – זה באמת " דבק " ? מהם " מזונות העל " האמיתיים שחלקם זולים ופשוטים ?
מה לאכולכדי להות יותר שבעים, בריאים ובמשקל מאוזן ? איך אוכלים את המזון הבריא הזה ?
על המרצה: אופיר פוגל – נתורופט, מטפל, חוקר, מרצה וסופר.
חוקר אריכות חיים בריאה והשפעת תזונה על המוח, ביחידת המחקר בי"ח (אסף הרופא) שמיר.
מרצה ב"קמפוס ברושים" , אוניברסיטת ת"א.
ממפתחי שיטת CALM , הידועה כיום כיעילה ביותר להורדת לחץ דם.
מחבר הספרים: לרקוד (גם) בגיל מאה, "הלב – המדריך המלא לבריאות ולשיקום" (יחד עם פרופ' רפי קרסו).